Orange Games

Studio Woest heeft Het keuken interieur en de barbouw voor OrangeGames ontworpen en gerealiseerd. Deze keuken bestaat uit 3 verschillende barren. Van een kookeiland, buffetbar tot de Achterwand bekleed met warmgewalste staalplaat. Ook  keuken en barren horen bij de interieurbouw van Studio Woest.

OrangeGames kwam met de vraag of we in het kantoor van OrangeGames voor hun een keuken zouden kunnen ontwerpen en realiseren. Dit leek ons een mooie uitdaging en na een aantal schetsen kwamen we samen tot een mooi ontwerp.

Bij OrangeGames wilde we het interieur bouwen met staal een hout. We willen geen standaar houten bar neerzetten dus zijn we gaan kijken wat er allemaal mogelijk was. we hebben ervoor gezorgd dat het stale frame van de barren het lijnen spel werd van het meubel. Door de baren niet rechthoekig te maken zorgde we ervoor dat ze elegant overkomen inplaats van lompe objecten in de ruimte.

Het houtwerk van de barren is afgeleid van het visgraat patroon wat je terug vind in houten vloeren. Het visgraat patroon zorgt ervoor dat  de barren een woest uiterlijk hebben.

De aanrechtbladen en zijkanten van de barren hebben we met de hand gemaakt en gevormd. We wilde een betonlook hebben maar wilde niet dat de barren topzwaar werken. Daardoor viel echt beton dus af en hebben gekozen voor een beton look. We hebben gekozen om dit zelf te creëren zodat wel alles in de hand hebben en zo dus een eigen structuur erin konden verwerken.

Nog een klein detail is dat het glas in het kookeiland geen gewoon glas is maar draadglas. Door hier een draadglas te gebruiken krijg je een woester uiterlijk en vormt dit een diffuse barrière wat de keuken rustiger maakt.

Neem direct contact op!